Trauma verwerking. Voor wie? voor iedereen!

Je hoeft geen traumatische jeugd gehad te hebben om toch last te hebben van je verleden. We doen allemaal ervaringen op die in meer of mindere mate blokkades opleveren om nu je volledig potentieel te leven. Stress zet zich namelijk gemakkelijk vast in het lichaam en leidt in de meest gevallen tot een beperking van de ademhaling. Dit komt bij iedereen voor. Aandacht voor het optimaliseren van je ademhaling werkt stress verlichtend en kan helpen een trauma te verwerken.

Je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je ademt. 

  

Praktijk Marc Hermsen, trauma werverking, adem- en meditatiecoach

Trauma verwerking

Trauma verwerking

Reactie van klanten

Toen ik begon met de cursus had ik last van een hoge gespannen ademhaling. Deze cursus heeft mij geleerd om weer via mijn buik adem te halen en daardoor veel meer ontspanning te voelen. Daarbij was het heel inspirerend om meer te leren over de relatie tussen gedachten, emoties en intuïtie. De ademhaling kan ik nu ieder moment inzetten om terug naar mijn eigen kracht te komen, bijvoorbeeld in stressvolle situaties en het resultaat is direct merkbaar!”   ( José)


“Marc weet waar hij over praat. Met zijn kalme stem en persoonlijkheid brengt hij je stap voor stap richting een diepe ontspannen ademhaling en leven in het Nu.”   
( Joost)


“Bij binnenkomst voelde ik de fijne sfeer in praktijkruimte. Een sfeer waarin ik me welkom voelde en me kon overgeven aan hetgeen er zou komen. De begeleiding gaf ondersteuning bij het goed uitvoeren van de oefening. Waardoor ik meer de emotie voelde. Er was ook vertrouwen dat dat er mocht zijn. Vervolgens gingen we met de harmoniserende ademhaling verder. Na een tijdje voelde ik me liggen in de hand van God. Zo liefdevol en ondersteunend. Een hele mooie ervaring.  
De sessie gaf mij die dag vleugels en verlichting. ” (Pandora)

Uitspraken van cliënten na een sessie:

Tijdens een ademsessie vergrootte een cliënt onder mijn begeleiding haar inademing. Toen ik haar vroeg wat dat met haar deed antwoordde ze opgetogen: ” ik voelde me meteen steviger, meer zelfvertrouwen.

“Een heerlijke reis, ik voel weer waar ik heen ga.  Ik ben zo blij dat ik dit ontdekt heb. Ik kan weer vertrouwen op mezelf.” (Betty)

Een andere deelnemer zei:
Tijdens het ademen voelde ik de kracht in mijn onderbuik en dat zegt mij dat het universum nabij is. Ik mag deze kracht uitdragen.
Ik voel zoveel vertrouwen en rust.
Wat mooi dat je steeds passende dingen (affirmaties)  zei. Het voelt steeds dieper en rijker. (B.)

Reactie deelnemer Ademcirkel

“Hoe belangrijk ademhalen is en de positieve effecten hiervan wist ik, echter het hoe en waarom en in de praktijk doen is een tweede.
Daarom heb ik me opgegeven voor de workshop en ben erg blij dat ik het heb gedaan.
Marc wist tijdens de cursus een rustige, vertrouwde en veilige omgeving te creëren waarbij iedereen gelijk is en jij en jouw ademhaling centraal staan.
De kleine setting (6 personen) vond ik erg fijn en door de ademhalingstechnieken heb ik deze avond een overweldigende ervaring meegemaakt die ik iedereen zou gunnen.
Gelijk na de workshop van gisteravond merkte ik al dat ik dieper/completer/rustiger ademde wat zelfs nu (de ochtend erna) nog steeds zo is.
Grote dank aan Marc en de lieve medecursisten voor deze mooie en leerzame avond!. Een cursist uit Noord-Holland.”

 

jjjjjjj

dr. Breveestraat 35
3981 CE Bunnik
Bel: 06-21 44 68 58
Neem contact op

google-site-verification=MhJLobSYbSOrcBf8aOWw7YpHgIfrqtkC9GSgfVd0A7w