De adem neemt je mee naar binnen.

          Wat volgt is een diepe innerlijke vrede…

Praktijk voor Balans & Innerlijke groei

Mijn naam is Marc Hermsen en ik begeleid jou graag op een weg naar een leven dat meer in balans is met wie je werkelijk bent. Dat doe ik met behulp van de kracht van de adem en de kracht van meditatie. Je kunt bij mij terecht voor individuele ademsessies, cursussen en workshops. Ook geef ik meditatiebegeleiding. Als dirigent en stembevrijder geef ik zanglessen. Naast de adem en meditatie is muziek is een geweldige manier om dichter bij je zelf te komen.  Op deze site vertel ik je graag over wat de adem en meditatie kan brengen. En ook wat mijn eigen weg hierin is geweest. De eerstvolgende cursus De kracht van de Adem start op 22 februari of 1 maart met een informatie avond. Voor meer informatie zie AANBOD

Aanbod

Aanbod

Je kunt bij mij terecht voor:
* ademcursussen,
* meditatie begeleiding,
* Individuele ademsessies,
* Adem & meditatiesessie ONLINE
* compassie training

Lees meer
Aanbod (oud)

Aanbod (oud)

Je kunt bij mij terecht voor:
* ademcursussen,
* meditatie begeleiding,
* Individuele ademsessies,
* Adem & meditatiesessie ONLINE
* compassie training

Kijk in de agenda voor actuele data en tijden.
De eerst volgende cursus DE KRACHT VAN DE ADEM start in september 2020

Lees meer
Over Marc

Over Marc

Een aantal jaar geleden, toen ik nog als muziekdocent werkzaam was, stevende ik op een burn-out af. Velen jaren werkte ik met veel passie in het onderwijs maar gaandeweg voelde ik dat deze passie verdween; de balans inmijn leven was zoek. Ik was niet meer gelukkig in deze baan. Gelukkig maakte ik kennis met de kracht van de adem. Dat was een grote verandering in mijn leven.

Lees meer
Voor wie

Voor wie

Je hoeft geen traumatische jeugd gehad te hebben om toch last te hebben van je verleden. We doen allemaal ervaringen op die in meer of mindere mate blokkades opleveren om nu je volledig potentieel te leven. Stress zet zich namelijk gemakkelijk vast in het lichaam en leidt in de meest gevallen tot een beperking van de ademhaling. Dit komt bij iedereen voor. Aandacht voor het optimaliseren van je ademhaling werkt stress verlichtend.
.

Lees meer
Meditatie

Meditatie

Door te mediteren kun je de kracht van het NU gaan ervaren. Waar we vroeger nog veel lichamelijk werk deden, is de huidige maatschappij vooral gericht op kennis en informatie. We moeten veel prikkels verwerken en na denken. Dat wil zeggen: wij denken dat wij ons ‘denken’ gebruiken. De realiteit is echter dat ons denken (piekeren, zorgen maken, scenario’s bedenken) vaak vooral ons gebruikt. Wanneer je dát doorkrijgt, sta je op het punt de onpeilbare kracht van het NU te ontdekken.

Lees meer
De kracht van de adem en innerlijke rust

De kracht van de adem en innerlijke rust

Iedereen kent stress. Dat hoort onvermijdelijk bij het leven. Spanning slaat bij veel mensen direct op de ademhaling. We gaan dan hoog ademen en minder diep. Dat veroorzaakt vervolgens weer nieuwe stress want het lichaam wil 80% van de energie die het nodig heeft uit zuurstof halen. Aandacht voor het verbeteren van je ademhaling is een vrij eenvoudige manier om stress te verminderen. Daarnaast is de adem ook een zachtaardig middel om je te bevrijden van oude emotionele blokkades.

Lees meer

Ik begeleid jou op de mooiste reis die je kunt maken:
de reis naar binnen!

Em re pliae moluptat. Rores simporiatur, sed es nihilli berovit ommolo exerum inversp ellaciendi dolorro vitisquid exceptatur, quatem volorenest, conecest, eum ant, quo blam es voluption nis voluptatet esto inctur modio. Ut la cuscilit quaepe nemolor runtibusant, eossuntios maioreheni nost, ellam dolecea coreicaepe iderovi destis 

dr. Breveestraat 35
3981 CE Bunnik
Bel: 06-21 44 68 58
Neem contact op