Online Ademen met Marc

Marc Hermsen is een gecertificeerd coach en moedigt u niet alleen aan om uw balans terug te vinden. Hij begeleidt u door dit hele proces en is uw rots in de branding. Voordat Marc er zijn baan van maakte om mensen te helpen om een nieuwe richting in het leven te vinden was hij gepassioneerd muziekdocent en dirigent.

‘’ Alles wat ik toepas heb ik zelf ervaren. Jarenlang was ik gepassioneerd muziekdocent en dirigent. Totdat ik erachter kwam dat ik de verkeerde droom leefde. Er was een bijna burn-out voor nodig om mij dat duidelijk te maken. Maar daardoor kwam ik wel met de kracht van het adem in contact. Door het harmoniserend ademen kreeg ik weer verbinding met een deel in mijzelf waar ik lang niet bij kon komen. Het heeft de balans hersteld tussen mijn hoofd (een nuttig instrument zolang je het maar goed inzet) en mijn hart (dat mij vertelt wat echt goed voor me is). Door het ademen kwam er weer ruimte in mijn leven: helderheid in mijn hoofd, ontspanning in mijn lijf en voelde ik me emotioneel veel stabieler.

Meer over Marc >

Over de cursus Online Ademen

De kans is groot dat jij je ademcapaciteit ook niet optimaal gebruikt. En dat je dus heel veel levensenergie laat liggen. Stel je eens voor dat je 30 % meer energie hebt dan nu. Wat zou dat voor je betekenen? Zuurstof (prana) is een ongelooflijk krachtige bron van energie die veel levensvreugde brengt. De adem werk zoals een krachtig medicijn. Maar dan moet de ademcapaciteit wel optimaal benut worden. Tijdens de sessies harmoniserend ademen leer ik je jouw ademcapaciteit optimaal te benutten.

Wilt u meer informatie ontvangen over de cursus online ademen? U kunt ons mailen om meer informatie te ontvangen;

De voordelen van optimaal ademen

Als u alles kunt halen uit uw eigen ademhaling dan merkt u onder andere de volgende voordelen;

  • Meer rust in het denken
  • Minder last van angsten en van stress
  • Bevrijd van emotionele ballast
  • Uw immuunsysteem is stukken sterker
  • Vaker een gevoel van ontspanning en u kunt beter slapen
  • Meer levensenergie en vitaliteit
  • Meer kracht en liefde in uzelf
  • Een verlaagde bloeddruk

De manier van ademen zegt veel over hoe u zich voelt

Iedereen doet ervaringen op in het leven die niet altijd op de juiste manier verwerkt kunnen worden. De manier waarop je omgaat met die ervaringen, heeft grote invloed op de ademhaling. Daarom zeggen we, de manier van ademhalen zegt veel over hoe je je voelt. Ervaringen die niet goed verwerkt worden, kunnen blokkades vormen die de ademhaling beperken. Door een beperkte ademhaling kunnen vervolgens ook op fysiek gebied blokkades gevormd. Toxines worden niet goed afgevoerd waardoor het lichaam vervuild raakt. Harmoniserend ademen herstelt de harmonie tussen lichaam en geest.

Het harmoniserend ademen creëert een ruimer bewustzijn waardoor met meer liefde en zachtheid naar jezelf en anderen gekeken kan worden. Situaties en ervaringen komen zo in een ander licht te staan. Minder veroordelend. De harmonie in lichaam en geest wordt weer hersteld. Mensen die het harmoniserende ademen hebben ervaren zeggen vaak dat ze zich zeer ontspannen en verruimd voelen.

Plan direct uw online ademsessie

[ssa_booking type=online-ademen-met-marc]